In de Xelion Marketplace!

Goed nieuws voor Xelion partners en gebruikers! Vanaf nu zijn alle Red Cactus CRM- ERP- koppelingen ook verkrijgbaar via de marketplace van Xelion (klik hier). Het voordeel voor Xelion partners is dat ze door deze samenwerking een compleet aanbod kunnen bieden vanuit één integratiepartij (Red Cactus), zelf de klanten kunnen beheren en factureren vanuit één portal en meer duidelijkheid krijgen de mogelijkheden van de koppeling. Ook Xelion partners die nog andere telefonieplatformen daarnaast leveren hebben voordeel uit deze samenwerking omdat  de Red Cactus software met nagenoeg elk telefonieplatform koppelt waardoor ze nog steeds maar één portal nodig hebben voor al hun integraties.

Back
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Vul dan hier je e-mailadres in