Uitbreiding multi-tenant

Het was al even mogelijk om Bubble multi-tenant te maken, maar vanaf versie 2.0.29 zijn er weer mooie functies toegevoegd:

• Vernieuwde weergave voor multi-tenant applicatie.
• Multi-tenant OTP import.

Bubble als multi-tenant versie inzetten kan handig zijn voor situaties waarbij je een externe applicaties moet aanroepen waarbij het niet noodzakelijk is om dit vanaf de cliënt van de gebruiker zelf te doen. Omdat je daarna de gebruikers nog moet aanmelden in de software, hebben we een tool gemaakt (OTP import) om in één keer alle gebruikers tegelijkertijd aan te kunnen melden. Dat scheelt behoorlijk wat configuratietijd en daardoor maakt het qua tijd niet meer uit of je 2 of 500 gebruikers hoeft te configureren! (klik hier voor meer informatie)

Back
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Vul dan hier je e-mailadres in