Facturatiemodule beschikbaar

Om onze partners nog beter te kunnen ondersteunen, hebben we in het partnerportaal een facturatiemodule toegevoegd. Met deze module kun je een bestand genereren wat je kunt inlezen in je eigen facturatiesysteem.

Door bij het aanmaken van nieuwe klanten in het portaal gelijk het debiteurnummer en bij de artikelen het artikelnummer toe te voegen wat overeenkomst met je eigen facturatiesysteem, genereer je een bestand waarmee je automatisch factuurregels aan kunt laten maken in je eigen administratiepakket.

De module is te vinden in het partnerportaal onder Reseller > Billing.

Klik hier voor meer informatie over de facturatiemodule en de bestanden die je kunt genereren.

Back
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Vul dan hier je e-mailadres in