Verbetering Legend functie

Vanaf versie 2.0.39 is er een verbetering aan de ‘Legend‘ functie aangebracht. Vanaf nu is het mogelijk de variabelen te doorzoeken en is het niet meer nodig de hele lijst door te scrollen. Dit geeft tijdswinst en duidelijkheid!

Wat is de legend functie ook alweer?

De inhoud van de pop-up kan geheel naar wens worden samengesteld onder Notifications > Notification Content. Dit werkt met dynamische parameters (variabelen). Alle bruikbare variabelen kun je vinden via de knop Legend. De variabelen kunnen afkomstig zijn uit Bubble, de telefoon connector die aanstaat en het geselecteerde CRM- ERP-pakket. De lijst met variabelen wordt automatisch aangevuld met de beschikbare variabelen uit een CRM- ERP-pakket nadat die is geactiveerd.

Klik hier voor meer informatie.

Back
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Vul dan hier je e-mailadres in