Nieuw “lookup parameters”

Er is een nieuwe functie toegevoegd die beschikbaar is vanaf versie 3.1. Bij het configureren van de inhoud van de pop-up kon je al gebruik maken van de “legend’ functie waar alle variabelen in staan die je in de pop-up kunt plaatsen. Soms kon het wel eens lastig zijn om te bepalen wat de inhoud van de variabele was en daarom hebben we een nieuwe functie toegevoegd, de knop Lookup parameters.  Door het invoeren van het telefoonnummer wat bekend is in het gekoppelde CRM- ERP- pakket, verschijnt er een overzicht van variabelen met daarachter de inhoud zodat je snel een eenvoudig kunt bepalen wat je wilt gebruiken in je pop-up.

Meer informatie kun je vinden op onze Kennisbank (redcactus.nl/wiki) > Software > Pop-up inhoud (klik hier)

Back
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?
Vul dan hier je e-mailadres in