Iets anders nodig?

Op zoek naar een specifieke koppeling maar niet kunnen vinden? Via onderstaande knop informeren we je over de mogelijkheden en de kosten om die alsnog binnen enkele weken te realiseren.

Staat jouw koppeling nog niet in de lijst?

Marketplace

Welkom op de marketplace van Red Cactus. Hier vind je alle informatie om het gewenste CRM- ERP of administratiepakket te kunnen koppelen aan je telefonieomgeving. We koppelen met nagenoeg alle telefonieomgevingen. Staat jouw telefonie- omgeving er niet bij? Geen probleem, veel telecombedrijven maken gebruik van dezelfde onderliggende techniek waardoor de kans groot is dat we al een koppeling hebben voor jouw telefonieomgeving.

Benieuwd naar onze planning?

Naar roadmap →

Marketplace

Welkom op de marketplace van Red Cactus. Hier vind je alle informatie om het gewenste CRM- ERP of administratiepakket te kunnen koppelen aan je telefonieomgeving. We koppelen met nagenoeg alle telefonieomgevingen. Staat jouw telefonie- omgeving er niet bij? Geen probleem, veel telecombedrijven maken gebruik van dezelfde onderliggende techniek waardoor de kans groot is dat we al een koppeling hebben voor jouw telefonieomgeving.

Niet gevonden?

Op zoek naar een specifieke koppeling maar niet kunnen vinden? Via onderstaande knop informeren we je over de mogelijkheden en de kosten om die alsnog binnen enkele weken te realiseren.

Staat jouw koppeling nog niet in de lijst?

Benieuwd naar onze planning?

Naar roadmap →

Beschikbare CRM- ERP- koppelingen

Hier vind je al onze CRM- ERP- en administratiepakket koppelingen. Ben je op zoek naar een andere softwareapplicaties, bijvoorbeeld om Microsoft Power BI of Microsoft Teams te koppelen, klik dan op de volgende knop.

Overige softwaretools

 • Met de Act! CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Act! en kun je direct de klantkaart openen. De Act! CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de ActiveCampaign CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit ActiveCampaign en kun je direct de klantkaart openen. De ActiveCampaign CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de AFAS Profit CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AFAS Profit en kun je direct de klantkaart openen. De AFAS Profit CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus. Daarnaast is onze AFAS connector gecertificeerd door AFAS en wordt deze aanbevolen op de AFAS website (klik hier) als koppelmethode voor telefonieoplossingen.  
 • Met de AFAS Small Business CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit AFAS Small Business en kun je direct de klantkaart openen. De AFAS Small Business CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus. Daarnaast is onze AFAS connector gecertificeerd door AFAS en wordt deze aanbevolen op de AFAS website (klik hier) als koppelmethode voor telefonieoplossingen.  
 • Met de Alexion CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Alexion CRM en kun je direct de klantkaart openen. De Alexion CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Assu® CRM telefonie connector  verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Assu® van A.I. Automatisering en kun je direct de juiste actie openen. De Assu® CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Op de roadmap, klik hier voor meer informatie.
 • Met de Belco CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Belco en kun je direct de klantkaart openen. De Belco CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.  
 • Met de Bullhorn CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Bullhorn en kun je direct de klantkaart openen. De Bullhorn CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de ByteGear telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in ByteGear op je PC met de patiëntinformatie in  ByteGear en kun je direct de juiste actie openen. De ByteGear CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Carerix CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Carerix en kun je direct de klantkaart openen. De Carerix CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.  
 • Met de ConnectWise CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit ConnectWise en kun je direct de klantkaart openen. De ConnectWise CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de CSS-CAR-Systems CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit CSS-CAR-Systems en kun je direct de klantkaart openen. De CSS-CAR-Systems CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Dation Rijschoolsoftware CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Dation en kun je direct de klantkaart openen. De Dation CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Autotask CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Autotask en kun je direct de klantkaart openen. De Datto Autotask CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.  
 • Met de Wolters Kluwer - DLex CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit DLex CRM en kun je direct de klantkaart openen. De DLex CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Exact Online CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Exact Online en kun je direct de klantkaart openen. De Exact Online CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus. Daarnaast is onze Exact connector gecertificeerd door Exact en wordt deze aanbevolen op de Exact App Center website (klik hier) als koppelmethode voor telefonieoplossingen.
 • Met de Exact Synergy CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Exact Synergy en kun je direct de klantkaart openen. De Exact Synergy CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Exquise telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct de patiëntinformatie in Exquise.  Daarnaast kun je gesprekken opzetten vanuit Exquise. De Exquise CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Exquise Next Generation telefonie connector verschijnt bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct de patiëntinformatie in Exquise.  Daarnaast kun je gesprekken opzetten vanuit Exquise Next Generation. De Exquise Next Generation CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de EyeMove connector verschijnt bij een inkomende oproep direct de klantinformatie. De EyeMove CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Op de roadmap, klik hier voor meer informatie.
 • Met de Google CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de contactinformatie uit de database van Google. De Google CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Gripp telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Gripp en kun je direct de klantkaart openen. De Gripp CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de HubSpot CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit HubSpot en kun je direct de klantkaart openen. De HubSpot CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de iDAS - BeesdA2 telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit iDAS en kun je direct de klantkaart openen. De iDAS CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de IDEXX Animana telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit IDEXX Animana en kun je direct de klantkaart openen. De IDEXX Animana CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Kolibri telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Kolibri met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Kolibri CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Lime CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Lime CRM en kun je direct de klantkaart openen. De Lime CRM CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Medicom - Pharmapartners CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up met de patiënt informatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Medicom - Pharmapartners CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Mews CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Mews en kun je direct de klantkaart openen. De Mews CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Oase Dental telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Oase Dental op je PC met de patiëntinformatie en kun je direct de juiste patiëntkaart openen. De Oase Dental CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Oracle® Hospitality Suite8 CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Oracle® Hospitality Suite8.  Helaas ondersteunt dit softwarepakket het vooralsnog niet om een klantkaart te openen vanuit de pop-up. De Oracle® Hospitality Suite8 CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Outlook CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de contactinformatie uit Outlook. De Outlook CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de OutSmart CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit OutSmart CRM en kun je direct de klantkaart openen of een andere actie starten. De OutSmart CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de PerfectView CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit PerfectView en kun je direct de klantkaart openen. De PerfectView CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Pipedrive CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Pipedrive en kun je direct de klantkaart openen. De Pipedrive CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Radar CRM telefonie connector verschijnen de klantgegevens direct in beeld bij een inkomende en/of uitgaande oproep. De Radar CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Realworks CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in Realworks met de klantinformatie en kun je direct een Call Registratie starten in Realworks. De Realworks CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de RobinHQ CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in RobinHQ met de klantinformatie en heeft de agent direct de juiste data. De RobinHQ CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Salesforce CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Salesforce en kun je direct de klantkaart openen. De Salesforce CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Sherpaan CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Sherpaan en kun je direct de klantkaart openen. De Sherpaan CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.  
 • Met de Simar CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een tabblad in Simar met de klantinformatie en heeft de gebruiker direct de juiste gegevens. De Simar CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Simplex telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een melding in Simplex op je PC met de patiëntinformatie vanuit Simplex - GSN - Dentale software en kun je direct de juiste actie openen. De Simplex CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Simplicate CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Simplicate en kun je direct de klantkaart openen. De Simplicate CRM connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Met de Store365 CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Store365 en heb je de juiste tools om de klantkaart te openen. De Store365 connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.  
 • Met de Stratech-RCS Enterprise CRM telefonie connector verschijnt er bij een inkomende en/of uitgaande oproep direct een pop-up in het beeldscherm van je PC met de klantinformatie vanuit Stratech-RCS Enterprise CRM en kun je direct de klantkaart openen. De Stratech CRM Enterprise connector is onderdeel van de Bubble telefonie koppeling van Red Cactus.
 • Op de roadmap, klik hier voor meer informatie.

Ga naar de bovenkant