Project Description

Microsoft Power BI Integratie

Visualiseer je telefoniedata automatisch in Microsoft Power BI om te kunnen sturen op de cijfers van je bedrijf, team of individuele medewerker.

MODULE AANVRAGEN

Microsoft Power BI Integratie

Visualiseer je telefoniedata automatisch in Microsoft Power BI om te kunnen sturen op de cijfers van je bedrijf, team of individuele medewerker.

MODULE AANVRAGEN

Beschrijving

Met de Red Cactus Power BI connector heb je een interactieve tool in handen voor het visualiseren van je telefonie data waarmee je maatwerk rapportages kunt maken. Voorbeelden hiervan zijn het aantal inkomende of uitgaande gesprekken te visualiseren, zowel intern als extern, voor het gehele bedrijf of individueel per medewerker.

Een ander voorbeeld is het aantal oproepen te visualiseren in een heatmap om te analyseren wat de drukste momenten per dag of andere periode zijn zodat je de bezetting daarop kunt aanpassen. Deze connector zorgt ervoor dat alle data synchroniseert tussen je telefonieomgeving en Microsoft Power BI.

Technisch

Om de templates te delen met andere gebruikers en realtime data op te halen, raden we aan om een betaalde Microsoft Power BI licentie af te nemen. Deze licentie is niet inbegrepen in de genoemde tarieven en dient geactiveerd te zijn voordat de Red Cactus Microsoft Power BI Connector wordt geïnstalleerd. Voor deze dienst is Microsoft Power BI kennis vereist om data te visualiseren. Uiteraard is het ook mogelijk je project uit te besteden aan onze Microsoft Power BI partner https://data-dingen.nl  Red Cactus levert een MySQL database met IP whitelist die je kunt koppelen aan Microsoft Power BI.

Prijs

Licentie per bedrijf eenmalig: €99,00 | Per maand: €50,00

*Getoonde tarieven zijn de bruto verkoopprijzen exclusief BTW en een contractduur van 36 maanden. Stuur een e-mail om de partnerprijslijst te ontvangen.

Deze koppeling is alleen beschikbaar voor de volgende telefonieplatformen:

  • ClearVox Nexxt / X2Nexxt
  • VoIPGIRD
  • Xelion
  • 3CX

Wil je deze module combineren met een ander telefonieplatform? Neem dan contact met ons op.