Project omschrijving

Microsoft Teams status
Integratie met je telefooncentrale

Licentie per gebruiker eenmalig €10,00 | Per maand €2,50

Deze Red Cactus module is ideaal voor mensen die vaak gebruik maken van Microsoft Teams om te videobellen. Deze module geeft de status van Microsoft Teams gebruikers weer in je telefooncentrale zodat je collega’s weten dat je in gesprek bent zodat ze je niet proberen te bellen tijdens je meeting of gesprekken naar je doorverbinden. Om deze module te gebruiken is het niet noodzakelijk om de Microsoft Teams telefoon-integratie te activeren.

TARIEF

(klik hier)

TARIEF

Getoonde tarieven zijn de bruto verkoopprijzen exclusief BTW. Stuur een e-mail naar sales@redcactus.nl om de partnerprijslijst te ontvangen. Wanneer er nog geen connector bestaat voor jouw telefonieomgeving zullen we een prijsopgave doen om deze te realiseren.

TECHNISCH

(klik hier)

TECHNISCH

Voor deze dienst is het niet noodzakelijk om een licentie af te nemen voor telefoon-integratie.

COMPATIBILITEIT

(klik hier)

COMPATIBILITEIT

De Red Cactus Microsoft Teams Status applicatie is getest in combinatie met verschillende telefonieplatformen zoals ClearVox Nexxt, X2Nexxt, Broadsoft, etc. Wanneer er nog geen standaard koppeling bestaat met jouw telefonieplatform en dit wel mogelijk is, vraag dit dan aan via support@redcactus.nl

Module aanvragen