Project omschrijving

Telefonie integratie met
Microsoft Power BI

Eenmalig €99,00 | Per maand €50,00

Met de Red Cactus Power BI connector heb je een interactieve tool in handen voor het visualiseren van je telefonie data waarmee je maatwerk rapportages kunt maken. Voorbeelden hiervan zijn het aantal inkomende of uitgaande gesprekken te visualiseren, zowel intern als extern, voor het gehele bedrijf of individueel per medewerker.

Een ander voorbeeld is het aantal oproepen te visualiseren in een heatmap om te analyseren wat de drukste momenten per dag of andere periode zijn zodat je de bezetting daarop kunt aanpassen. Deze connector zorgt ervoor dat alle data synchroniseert tussen je telefonieomgeving en Microsoft Power BI.

TARIEF

(klik hier)

TARIEF

Genoemde tarieven zijn op basis van een minimale contractduur van 36 maanden.  Wanneer er nog geen connector bestaat voor jouw telefonieomgeving zullen we een prijsopgave doen om deze te realiseren. Voor deze dienst is Microsoft Power BI kennis vereist om data te visualiseren. Uiteraard is het ook mogelijk je project uit te besteden aan een Microsoft Power BI consultant van Red Cactus.

TECHNISCH

(klik hier)

TECHNISCH

Om de templates te delen met andere gebruikers en realtime data op te halen, raden we aan om een Microsoft Power BI licentie af te nemen (standaard in een aantal Office365 abonnementen). Deze licentie is niet inbegrepen in de genoemde tarieven en dient geactiveerd te zijn voordat de Red Cactus Microsoft Power BI Connector wordt geïnstalleerd.

COMPATIBILITEIT

(klik hier)

COMPATIBILITEIT

De Red Cactus Microsoft Power BI connector is getest in combinatie met verschillende telefonieplatformen zoals ClearVox Nexxt, X2Nexxt, VoIPGRID, Voys, etc. Benieuwd of er al een standaard koppeling is ontwikkeld voor jouw telefonieplatform, vul dan onderstaande offerteaanvraag formulier in.

Module aanvragen